MTUG – Microsoft Technology User Group og PKI foredrag

By , 10 mars, 2010 08:56

Tirsdag 16 mars vil brukergruppen Microsoft Technology User Group Oslo bli etablert. Brukergruppen vil være en non-profit brukergruppe med hovedvekt på Microsoft infrastruktur. Oppstart og informasjon om brukergruppen vil foregå hos Microsoft på Lysaker tirsdag 16 mars kl 18:00 og er ett gratis arrangement.

Sammen med oppstart av MTUG vil det bli holdt ett spennende foredrag av Nick Voicu fra Microsoft Redmond med tittelen – Tips and Tricks for making the best PKI deployment. PKI er en viktig del av grunnmuren som må på plass før man kan ta i bruk mye ny teknologi slik som blant annet DirecAccess og NAP, og er en teknologi vi som konsulenter må kunne noe om. Nick Voicu har de siste seks årene jobbet med utvikling av sikkerhetsteknologier i Windows og da spesielt PKI. Han kan med andre ord det han snakker om og er også en svært dyktig foredragsholder.

Påmelding: http://mtug.eventbrite.com/

Agenda for MTUG og PKI foredraget:

1800 – 1805 : Velkommen
1805 – 1820 : Introduksjon til MTUG
1830 – 2030 : Tips and tricks for making the best PKI deployment
2030 – 2100 : Q&A samt sosial mingling utover kvelden

”PowerShell guden” er på Oslo besøk
Om du jobber med Microsoft server produkter møter du Powershell – og hva er vel bedre enn å lære om Powershell fra kilden? Kom og hør Bruce Payette prate om Powershell. Bruce Payette er forfatter av boka «Powershell in action», og er Principal Developer hos Microsoft i Redmond.
Bruce vil starte med å gi ett innblikk i hva Powershell er per idag, og hva Microsoft mener med Powershell fremover. Han vil fortsette med å gi oss et dypdykk i bruk av Powershell, samt gi oss en innføring i hvordan vi selv kan utnytte avanserte funksjoner i Powershell.
Denne workshopen gir innsikt både til de som er ferske med Powershell, og de som har jobbet med Powershell en god stund.
Arrangementet er gratis og arrangeres av MTUG i samarbeid med Microsoft i auditoriet på Lysaker torsdag 18 mars og begynner kl 12:00.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

Panorama Theme by Themocracy